На Закарпатті від COVID-19 вакцинували понад 50% освітян - ОДА

На Закарпатті від COVID-19 вакцинували понад 50% освітян - ОДА

Укрінформ
На Закарпатті щеплення від коронавірусу отримали 50,5% вчителів, 12 940 працівників закладів загальної середньої освіти.

Про це повідомляють на офіційному сайті Закарпатської ОДА, передає Укрінформ.

"Відповідно до даних департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА на Закарпатті першу та другу дозу вакцини отримали 12 940 працівників закладів загальної середньої освіти, а це 50,5% від загальної кількості персоналу," - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, найбільший відсоток щеплень серед освітян у школах Великодобронської сільської (90,8%), Тячівської міської (89.6%) та Міжгірської селищної територіальних громад (89,5%).

Читайте також: На Київщині мобільні бригади вакцинуватимуть педагогів у школах

Як інформують в ОДА, питання вакцинації освітян залишається пріоритетним в області. У разі введення «жовтого» чи «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки працювати зможуть тільки заклади освіти, де щеплення отримали щонайменше 80% персоналу.

Вчителі й технічний персонал Закарпатської області можуть імунізуватися у Центрах вакцинації, пунктах щеплення та безпосередньо під час виїзду мобільної бригади у заклад освіти.

Читайте також: В Україні щонайменше однією дозою щепили проти COVID-19 пів мільйона освітян

Як повідомляв Укрінформ, в Україні за 11 вересня вакцинували від COVID-19 74 тис. 444 особи, з них 45 тис. 724 отримали другу дозу. Загалом завершили вакцинацію понад 4,7 мільйона українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-