Ляшко на Сумщині ознайомився із роботою лікарень

Ляшко на Сумщині ознайомився із роботою лікарень

Фото
Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко під час робочої поїздки до Сумської області ознайомився із роботою лікувальних закладів, які були відбудовані та переоснащені в межах президентської програми "Велике будівництво".

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на допис Віктора Ляшка у Фейсбуці.

Зокрема, міністр відвідав оновлене приймальне відділення Охтирської центральної районної лікарні, побудоване за програмою Президента України "Велике будівництво". "Приємно бачити, що новий потужний апарат КТ закуплений за державний бюджет вже введений в експлуатацію та активно використовується", - зауважив Ляшко.

Як успішний приклад господарської діяльності місцевої влади очільник МОЗ відзначив капітально відремонтований корпус Тростянецької міської лікарні.

Читайте також: Динаміка госпіталізацій вийшла за межі «зеленої» зони у чотирьох областях – МОЗ

"Будівля повністю термомодернізована, відремонтована та оснащена на високому рівні. Медичні працівники мають змогу працювати у комфортних умовах та розвивати потенціал закладу, щоб надавати якісні медичні послуги", - розповів Ляшко.

Міністр також поспілкувався із колективом Сумського обласного клінічного онкодиспансеру - у продовження наради керівників онкодиспансерів, яку провели в п’ятницю в МОЗ. Ляшко пообіцяв вирішувати питання удосконалення матеріально-технічної бази цього лікувального закладу.

Урядовець також взяв участь у відкритті нового міського стадіону в Тростянці,, збудованого у рамках програми "Велике будівництво". "Масштаби дійсно вражають, тим більше, що стадіоном будівництво не обмежилось. На черзі сучасний спортивний комплекс із тренувальними залами для різних видів спорту", - розповів Ляшко.

Як повідомлялося, програма Президента "Велике будівництво" у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-