У кількох регіонах запускають ще 20 комплексів автофіксації порушень

У кількох регіонах запускають ще 20 комплексів автофіксації порушень

Укрінформ
На дорогах України з 10 вересня починають працювати ще 20 приладів системи автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає Укрінформ.

З 10 вересня на автомобільних дорогах Полтавської області, а також у містах Кременчук, Миколаїв, Полтава, Харків та Чернівці запрацюють прилади фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі”, - написав він.

Таким чином, уточнив Білошицький, уже відсьогодні порушення правил дорожнього руху загалом автоматично фіксуватимуть 138 камер. Громадяни можуть ознайомитися з картою розміщення цих комплексів на сайті МВС.

Читайте також: У поліції заявили про суттєве зменшення кількості ДТП завдяки автофіксації

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 1 червня минулого року відбувся офіційний запуск системи автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху. Інформація про час, місце правопорушення, перевищену швидкість, а також про номерні знаки автомобіля передається до центру автоматизованої обробки даних патрульної поліції.

6 серпня міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що на українських дорогах до кінця цього року планується встановити загалом 270 комплексів автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-