У Кривому Розі просять Раду призначити вибори мера

У Кривому Розі просять Раду призначити вибори мера

Документ
Укрінформ
Міська рада Кривого Рогу звернулася до Верховної Ради з проханням призначити позачергові вибори міського голови у зв'язку зі смертю Костянтина Павлова.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Криворізької міської ради.

«Відповідно до частини третьої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», звертаюся до Верховної Ради України із проханням про призначення позачергових виборів Криворізького міського голови Криворізького району Дніпропетровської області у зв'язку зі смертю Криворізького міського голови Павлова Костянтина Юрійовича», - йдеться у зверненні, підписаному в.о. мера Юрієм Вілкулом.

Вілкул підкреслив, що до виборів виконуватиме обов'язки міського голови - "як і довірили мені депутати".

У міськраді вважають, що вибори міського голови Кривого Рогу Верховна Рада може призначити вже у березні 2022 року.

Читайте також: Загибель мера Кривого Рогу: у поліції розповіли про допити і результати експертиз

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова було знайдено мертвим із вогнепальним пораненням на веранді його будинку у селі Вольне. Попередньо встановлено, що смерть настала з 6 до 7 ранку.

Поліція наразі розглядає дві версії у справі щодо загибелі Павлова - самогубство і доведення до самогубства; версію умисного вбивства повністю виключили.

25 серпня секретар Криворізької міської ради Олександр Котляр заявив про складання своїх повноважень. Новим секретарем Криворізької міської ради і в.о. мера міста було обрано Юрія Вілкула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-