Поліція розслідує ймовірне отруєння школярів у Хмельницькому

Поліція розслідує ймовірне отруєння школярів у Хмельницькому

Відео
Укрінформ
У Хмельницькому поліція відкрила провадження за фактом ймовірного отруєння учнів початкової школи, четверо з яких потрапили до лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

«За попередньою інформацією, четверо учнів початкових класів потрапили до інфекційної лікарні з підозрою на харчове отруєння. Ще низка дітей з поганим самопочуттям та схожими симптомами знаходиться вдома», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у працівників закладу, робота яких пов’язана із приготуванням та роздачею їжі, взяли необхідні аналізи. На експертизу також направили зразки їжі.

За фактом імовірного отруєння дітей слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 325 Кримінального кодексу України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням). На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи поліції.

Читайте також: На Львівщині у спортивно-оздоровчому комплексі отруїлися шість підлітків

За інформацією Суспільне.Поділля, інцидент стався у Хмельницькому навчально-виховному об’єднанні №1. Увечері 7 вересня до лікарні звернулися батьки п’яти дітей з приводу харчового отруєння. Усі школярі скаржилися на блювання та болі у животі. Наразі діти перебувають у Хмельницькій інфекційній лікарні в стані середньої важкості.

Як повідомляв Укрінформ, на Прикарпатті зафіксували масове отруєння дітей, яке сталося в одному із закладів громадського харчування села Загвіздя під час святкування Дня знань. Причиною отруєння стала піца, у закладі харчування виявили кишкову паличку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-