На Львівщині у спортивно-оздоровчому комплексі отруїлися шість підлітків

На Львівщині у спортивно-оздоровчому комплексі отруїлися шість підлітків

Укрінформ
На Львівщині 17 серпня з підозрою на харчову токсикоінфекцію госпіталізували шістьох підлітків з Кривого Рогу, які харчувалися у спортивно-оздоровчому комплексі Layar Palace м. Хирів Самбірського району.

До ранку кількість госпіталізованих зросла до 17 осіб, передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Телеграмі Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Читайте також: У тернопільському дитсадку стався спалах кишкової інфекції

"17 серпня, близько 22:30, від обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про госпіталізацію до інфекційного відділення Самбірської ЦРЛ 6 пацієнтів (жителі м. Кривий Ріг, віком 13-15 років), з попереднім діагнозом "харчова токсикоінфекція", які 17 серпня харчувалися у спортивно-оздоровчому комплексі Layar Palace, розташованому у м. Хирів, Самбірського району", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що пацієнти перебували у стані середньої важкості, скаржилися на підвищення температури, блювоту, діарею.

Станом на 6:00 18 серпня до інфекційного відділення Самбірської ЦРЛ госпіталізовано 17 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, в Івано-Франківській області госпіталізовано з отруєнням 11 осіб, які святкували весілля 11 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-