На Донеччині відремонтують шляхопровід на дорозі Костянтинівка-Торецьк

На Донеччині відремонтують шляхопровід на дорозі Костянтинівка-Торецьк

Фото
Укрінформ
На Донеччині за програмою Президента «Велике будівництво» капітально відремонтують шляхопровід поблизу с.Іванопілля на автодорозі загального користування державного значення Т-05-16 Костянтинівка-Торецьк.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій обласній держадміністрації.

«Шляхопровід на км 8 + 101 автомобільної дороги загального користування державного значення Т-05-16 Костянтинівка-Торецьк буде капітально відремонтовано в рамках президентської програми «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що цей шляхопровід був збудований орієнтовно в 1982 році, категорія дороги – ІV, ділянка знаходиться поблизу села Іванопілля.

Читайте також: «Велике будівництво» у Слов’янську: капремонт доріг триває у дві черги

На сьогодні для підвищення вантажопідйомності шляхопроводу виконується підсилення прогонових будов за допомогою монолітної залізобетонної накладної плити, об’єднавши з балками прогонових будов.

Проєктом передбачено ремонт поздовжніх консолей крайніх балок прогонових будов; підсилення ребер балок прогонової будови 2-3 за допомогою швелера та хомутів; нова гідроізоляція, з нанесенням під тиском, по верху монолітної залізобетонної накладної плити; оновлено захисний шар бетону пошкоджених елементів.

Читайте також: Укравтодор отримає $376 мільйонів кредиту на «Велике будівництво»

В ОДА підкреслили, що тут будуть влаштовані нове металеве бар’єрне огородження на шляхопроводі та підходах до нього; нове перильне огородження; нові водовідвідні трубки та організований водовідвід з проїзної частини підходів до шляхопроводу.

У зв’язку з влаштуванням монолітної залізобетонної накладної плити, проєктом передбачена повна заміна конструкції існуючого дорожнього одягу на шляхопроводі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-