В одному з гіпермаркетів Краматорська відкрився другий центр COVID-вакцинації

В одному з гіпермаркетів Краматорська відкрився другий центр COVID-вакцинації

Фото
Укрінформ
У Краматорську на Донеччині відкрився другий Центр масової вакцинації проти COVID-19 в одному з гіпермаркетів. 

Про це повідомили у Краматорській міській раді, передає Укрінформ.

«6 вересня, в приміщенні "Епіцентру" по вул. М. Приймаченко, 14 розпочав роботу Центр масової вакцинації. Працюватиме він щоденно з 09:00 до 14.30. Вакцинація проводиться вакциною CoronaVac», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в цьому Центрі кожен охочий має можливість зробити щеплення від коронавірусної інфекції. Для отримання щеплення необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт) та реєстраційний номер облікової картки платника податків ІНН (або документ, що його заміняє).

Читайте також: На Харківщині зростає COVID-статистика, у більшості хворих - штам Delta

У міськраді нагадали, що на Донеччині є подібний Центр масової вакцинації, який працює з 7 серпня на центральному автовокзалі Краматорська.

Як повідомлялося, Центри вакцинації на Донеччині працюють у Маріуполі, Покровську, Волновасі, Слов’янську та в Краматорську. Всього в області працюють 195 бригад, які проводять щеплення.

Читайте також: Понад 4,2 мільйона українців повністю вакцинували проти коронавірусу

Від початку вакцинальної кампанії на Донеччині від коронавірусу щеплено 208 778 осіб, з них 156 252 людини – отримали вже другу дозу вакцини.

За оперативними даними, на сьогодні на Донеччині підтверджено 94 272 випадки інфікування коронавірусом, з яких одужали 90 139 людей, 2487 – померли.

Фото: krm.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-