В Умань доставили 190 тисяч масок для хасидів

В Умань доставили 190 тисяч масок для хасидів

Фото
Укрінформ
Центр громадського здоров'я МОЗ доставив в Умань 190 тис. медичних масок та 20 тис. антисептиків для забезпечення хасидських паломників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Центру громадського здоров'я.

"Центр громадського здоров’я вже доставив майже 20 тис. антисептиків і 190 тис. медичних масок до хасидських паломників в Умань. ...Головними точками, де паломники зможуть отримати засоби індивідуального захисту, брошури та допомогу, є намети Червоного Хреста України, що вже поставлені на вулиці Пушкінській в Умані", - йдеться у повідомленні.

Для паломників, що прибувають із інших країн, були розроблені інформаційні відео про ознаки COVID-19, протиепідемічні заходи під час пандемії тощо. Ролики вже розміщені у міжнародних аеропортах «Бориспіль» і «Львів».

Крім цього в Центрі громадського здоров’я повідомили, що вже надрукувані інформаційні матеріали з правилами поведінки під час перебування в Україні, картою лабораторій тестувань на COVID-19, корисними номерами телефонів та інше. Брошури, флаєри та банери відправили до аеропортів України та Умані.

Також авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» розмістить друковані матеріали на борту своїх літаків.

Окрім цього, Центр громадського здоров'я вперше в Україні запустив гарячу інформаційну лінію, за якою паломників консультуватимуть з питань здоров’я англійською та івритом.

Читайте також: Рош га-Шана в Умані: поліція чергуватиме цілодобово

Урочистості з нагоди Рош-га-Шана триватимуть з 6 по 8 вересня в Умані, де поховано засновника брацлавського хасидизму цадика Нахмана. Цього року в Умані очікують 50 тисяч хасидів.

Фото: phc.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-