Рош га-Шана в Умані: поліція чергуватиме цілодобово

Рош га-Шана в Умані: поліція чергуватиме цілодобово

Фото, відео
Укрінформ
До Умані прибули понад 600 працівників поліції та більш як 200 військовослужбовців Національної гвардії України для забезпечення громадського порядку під час святкування Рош га-Шана.

Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області, передає Укрінформ.

Начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайло Куратченко під час шикування зазначив, що серед основних завдань правоохоронців - забезпечення публічного порядку у місцях компактного проживання та перебування паломників-хасидів і недопущення будь-яких правопорушень.

«З 1 по 6 вересня на територію Умані прибуде 23 500 тисяч хасидів. Цього року, за попередніми підрахунками, очікується прибуття близько 50 тисяч паломників з різних країн світу. Також з 3 вересня прибуде делегація у складі 11 поліцейських з Ізраїлю, які нададуть нам допомогу у забезпеченні публічної безпеки та порядку»,— сказав він.

Зі свого боку заступник начальника, начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Сергій Коваленко довів правоохоронцям основні завдання по забезпеченню охорони громадського порядку.

Читайте також: Черкащина готується до паломництва хасидів

Зведений загін налічує 635 працівників поліції з Дніпропетровської, Житомирської, Вінницької, Київської та Черкаської областей. Зокрема, у складі цього загону – працівники міграційної поліції, батальйону поліції особливого призначення, співробітники патрульної поліції, тактико-оперативного реагування УПП в Черкаській області, кінологи зі службовими собаками, вибухотехніки, оперативні працівники, поліція діалогу, рятувальники, медики та військовослужбовці Національної гвардії.

Правоохоронці нестимуть службу цілодобово: будуть як стаціонарні пости, так і піші маршрути.

Читайте також: Рош га-Шана в Умані: Ізраїль передав українським рятувальникам обладнання

Як повідомлялося, урочистості із нагоди Рош-га-Шана триватимуть з 6 по 8 вересня в Умані, де поховано засновника брацлавського хасидизму Цадика Нахмана. Цього року в Умані очікують 50 тисяч хасидів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-