У селі на Буковині запрацювала нова школа на 650 місць

У селі на Буковині запрацювала нова школа на 650 місць

Велике будівництво
Укрінформ
У селі Рідківці, що на Буковині, понад пів тисячі учнів розпочали навчання у новій школі із кінотеатром та майстернями з обробки тканин, металу та дерева.

Навчальний заклад звели за програмою Президента України "Велике будівництво", повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Чернівецької ОДА.

"554 буковинських школярів розпочнуть навчальний рік у сучасному, інтерактивному, креативному освітньому просторі - Рідківська школа, що у Магальській громаді, відсвяткувала першовересень", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Прикарпатті відкрили корпус ліцею, зведений за програмою «Велике будівництво»

В обласній адміністрації зазначили, що нову школу обладнали кінотеатром, комп’ютерним класом, майстернею з обробки тканин, металу та дерева. Крім просторого спортзалу, є також гімнастичний клас, а ще - нові роздягальні та душові.

Школа є доступною для учнів з інвалідністю. Тут працює підйомник та ліфт, яким можна дістатися на другий та третій поверх, є пандуси.

Читайте також: У прифронтовій Авдіївці оновили школу - фото

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Фото: bukoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-