На Прикарпатті відкрили корпус ліцею, зведений за програмою «Велике будівництво»

На Прикарпатті відкрили корпус ліцею, зведений за програмою «Велике будівництво»

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті, у Делятинській громаді, відкрили навчальний корпус для учнів початкових класів ліцею.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

«Сьогодні у Делятинській територіальній громаді подвійне свято. У День першого дзвоника тут урочисто відкрили новозбудований навчальний корпус для учнів початкових класів Делятинського ліцею № 1», - повідомляє Івано-Франківська ОДА.

За їхньою інформацією, навчальний корпус звели в межах програми президента «Велике будівництво». Вартість будівельних робіт сягає майже 18 млн грн. До фінансування долучились обласна влада та громада.

«За ці кошти провели загально-будівельні роботи, утеплили фасад, здійснили електротехнічні та сантехнічні роботи, влаштували підлоги, провели облицювання поверхонь стін керамічною плиткою. У класних кімнатах встановили сучасні яскраві меблі, щоб дітям було комфортно та цікаво під час занять», - зазначають в Івано-Франківській ОДА.

На Прикарпатті відкрили навчальний корпус ліцею, зведений за програмою «Велике будівництво» / Фото: Івано-Франківська ОДА

Читайте також: На Львівщині за кошти польського кредиту завершили капремонт дороги Яворів - Грушів

Програма «Велике будівництво» започаткована Президентом України Володимиром Зеленським з метою масштабної розбудови якісної інфраструктури України. Основна задача проєкту в 2021 році - будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг, 74 шкіл, 54 дитсадків, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділень та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24 басейнів та 78 інших спортивних об’єктів по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-