У прифронтовій Новогродівці на Донеччині запрацювала оновлена школа

У прифронтовій Новогродівці на Донеччині запрацювала оновлена школа

Велике будівництво
Укрінформ
У прифронтовому місті Новогродівка на Донеччині з 1 вересня запрацювала оновлена школа.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій ОДА.

«Оновлена Новогродівська школа №7 запрацювала завдяки президентській програмі «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

У Новогродівці на Донеччині запрацювала оновлена школа/Фото: dn.gov.ua

В ОДА зазначили, що в рамках реконструкції школи було проведено термодернізацію будівлі та капітальний ремонт внутрішніх приміщень навчального корпусу та майстерні, замінено внутрішні мережі водо-, тепло-, електропостачання, водовідведення, замінено покрівлю, віконні та дверні блоки. Також було замінено технологічне обладнання їдальні та майстерні й упорядковано прилеглу територію.

Читайте також: На Хмельниччині добудували ліцей

Крім того, для школи придбали мультимедійне обладнання, комплекти меблів та обладнання для кабінетів та актового залу, спортивне обладнання.

На сьогодні у Новогродівському опорному закладі загальної середньої освіти №7 навчаються 479 школярів, поінформували в облдержадміністрації.

На святі Першого дзвоника у школі побували міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов та голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

Читайте також: У Краматорську будують обласну багатопрофільну лікарню

Виступаючи на святі, Кириленко запевнив, що Донеччина збереже високі темпи розбудови важливої для області інфраструктури.

Чернишов, у свою чергу, розповів, що у наступному році президентська програма «Велике будівництво» не лише продовжиться, а й будуть збільшені її масштаби по всій країні.

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на розбудову соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цього року за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-