У Миколаєві скасували виступ білоруського репера «Серьоги»

У Миколаєві скасували виступ білоруського репера «Серьоги»

Укрінформ
У Миколаєві після негативного розголосу в соцмережах скасували виступ на Дні міста білоруського співака Сергія Пархоменка ("Серьоги").

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник управління культури Миколаївської міської ради Юрій Любаров, передає Укрінформ.

"У зв’язку зі змінами в гастрольному графіку виступ виконавця «Серьоги» в місті Миколаєві 11 вересня скасовується", - повідомив Любаров.

Читайте також: Кіркорову остаточно заборонили в’їзд до Литви – суд відхилив його скаргу

Варто зазначити, що заявлений виступ цього співака викликав обурення серед патріотично налаштованих миколаївців у соцмережах.

Зокрема, відомий миколаївський активіст, учасник війни на сході Ілля Зелінський, написав наступне: "Це не жарт? Репер Серьога, що публічно підтримує Лукашенка, співає дифірамби білоруському тирану, який погрожує Україні… приїде вітати з Днем народження Українське місто?".

Читайте також: Литва заборонила в'їзд артистам, які відвідували окупований Крим

Його підтримали чимало миколаївців у коментарях.

11 вересня у Миколаєві святкуватимуть День міста. В оприлюдненій міською радою програмі були заявлені кілька артистів, які виступатимуть на вечірньому святковому концерті. Серед них був і репер "Серьога".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-