У Харкові на маршрути вийшли нові турецькі автобуси Karsan

У Харкові на маршрути вийшли нові турецькі автобуси Karsan

Відео
Укрінформ
У Харкові на маршрути вийшли нові автобуси турецького виробництва. 

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

«Тринадцять нових автобусів відсьогодні курсуватимуть по трьох міських маршрутах: №17, №245 та №272. Це автобуси двох класів: великі - 8-метрові, і менші - 6-метрові. Великі експлуатуватимуться на лініях із значним пасажиропотоком і в години пік, малі - на менш завантажених маршрутах», - зазначили у пресслужбі.

Тут додали, що до кінця року у Харкові з'явиться 150 нових турецьких автобусів з низькою підлогою. Ще 350 машин будуть зібрані у Харкові.

Як повідомляв Укрінформ, 18 серпня секретар Харківської міськради Ігор Терехов заявив журналістам, що незабаром на муніципальні маршрути вийдуть нові автобуси виробництва турецької компанії Karsan. Оплата в автобусах проводитиметься без готівки, тільки карткою «Е-тікет», а пізніше - і «Карткою харків'янина».

Читайте також: Харків в умовах пандемії робить ставку на діловий туризм – Терехов

8 квітня у Харкові під час Міжнародного форуму «Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст» підписано меморандум про наміри співробітництва між Харківською міською радою та турецькою компанією з виробництва автобусів Karsan.

Загалом протягом декількох років Харків планує закупити близько 500 автобусів турецького виробництва, які стануть основою для створення в місті муніципального автобусного громадського транспорту.

Турецька компанія Karsan виготовляє транспорт понад 50 років для 24 країн світу.

Фото і відео: https://izvestia.kharkov.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-