ДТП з українцями в Австрії: загиблих дітей поховають на Львівщині

ДТП з українцями в Австрії: загиблих дітей поховають на Львівщині

Ексклюзив
Укрінформ
Тіла маленьких братів, які загинули в автомобільній катастрофі в Австрії, буде поховано на Батьківщині, у Львівській області.

Про це повідомила Укрінформу керівник консульського відділу Посольства України в Австрійські Республіці Мирослава Зінкевич.

За її словами, вже завтра до Відня мають прибути близькі родини, яка втратила обох дітей, а також будуть підписані необхідні документи з похоронним бюро, з яким відразу після трагедії зв’язалися консульські працівники.

Читайте також: На об’їзній дорозі Львова чотири авто потрапили у ДТП, загинула дитина

Українська родина, уточнила Зінкевич, поверталась з відпустки з Львівщини до Італії, де вони мешкають. Автомобіль зареєстрований в Італії та має італійські номерні знаки.

Поліція допитала водія другого транспортного засобу, який врізався в авто з українцями. Проводяться слідчі дії, опитано свідків пригоди, буде оцінено технічний стан автомобілів, після чого будуть зроблені висновки щодо причин трагедії.

Читайте також: ДТП під Полтавою: двоє загиблих, травмована дитина

Як повідомлялось, ДТП сталося близько 5 ранку вівторка, 31 серпня, у регіоні Нижня Австрія, на автобані A2. Автомобіль українців раптово зупинився посеред траси в третій смузі, авто з австрійцем за кермом, яке рухалося ззаду, не змогло вчасно загальмувати. Внаслідок загинули двоє дітей, які сиділи на задньому сидінні: 6-річний хлопчик помер одразу після госпіталізації, через кілька годин - його 2-річний братик.

Батьки хлопчиків отримали незначні травми. Незначні травми отримав і 40-річний громадянин Австрії, який керував другим авто.

Фото: Kronen Zeitung

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-