На об’їзній дорозі Львова чотири авто потрапили у ДТП, загинула дитина

На об’їзній дорозі Львова чотири авто потрапили у ДТП, загинула дитина

Фото
Укрінформ
На об’їзній дорозі Львова у селі Підберізці сталася ДТП за участі вантажівки, евакуатора та двох легкових авто - Honda і Mitsubishi. Внаслідок аварії 3 дорослих – в лікарні, а 11-річну дівчинку медикам не вдалося врятувати.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області, передає Укрінформ.

«Внаслідок зіткнення у лікарню з тілесними ушкодженнями були доставлені водій та пасажирка Honda, а також водій Mitsubishi з Дублян та його 11-річна пасажирка. Незважаючи на зусилля медиків, дівчинка померла від отриманих травм», - зазначається у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля «ДАФ» з напівпричепом, 64-річний мешканець Стрийського району, здійснив зіткнення з легковиком Honda, яким керував житель Тернополя. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з автомобілями Mitsubishi, в якому і знаходилася дівчинка, та Мersedes, який перевозив причіп з автомобілями, за кермом якого перебував житель міста Бурштин Івано-Франківської області.

Читайте також: На Київщині Audi в'їхала у вантажівку, постраждало подружжя і двоє дітей

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Фото: Нцполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-