На Київщині підрядник привласнив на ремонті доріг 3,5 мільйона - прокуратура

На Київщині підрядник привласнив на ремонті доріг 3,5 мільйона - прокуратура

Укрінформ
Печерська окружна прокуратура Києва скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного товариства за фактом заволодіння бюджетними коштами, виділеними на ремонт доріг.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Київська міська прокуратура.

За даними слідства, приватне товариство у 2018 році на замовлення Личанської, Малютянської та Білогородської сільських рад Київщини здійснювало поточний ремонт асфальтових доріг.

"З метою заволодіння коштами державного бюджету директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт, що призвело до збитків державі в особі зазначених сільських рад у сумі майже 3,5 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

На підставі зібраних доказів директору повідомили про підозру за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та за ч. 2, 3, 4, 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.

Читайте також: У Києві оголосили підозру підряднику, який «нагрів» на шкільних меблях майже пів мільйона

Обвинувальний акт скеровано до Печерського районного суду Києва для розгляду по суті.

Як повідомляв Укрінформ, 16 серпня у Києві начальнику комунального підприємства повідомили про підозру у розтраті коштів, виділених на ремонт підземних переходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-