Поліція прийшла з обшуками до Харківської міської ради

Поліція прийшла з обшуками до Харківської міської ради

Укрінформ
У департаменті житлового господарства Харківської міської ради проведено обшуки у рамках кримінальної справи за фактом розтрати.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

"Обшуки в міськраді та вилучення документів, необхідних для слідства, проводяться в рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 191 КК України (ред. - привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем)", - зазначив Чубенко.

Читайте також: Справа про мільйонний хабар: суд залишив у силі заставу для ексголови Харківської облради

За його словами, йдеться про можливе завищення цін і привласнення бюджетних коштів з боку ФОПів та приватних фірм при виконанні робіт з ремонту під"їздів у багатоквартирних будинках на території Харкова.

"Замовник робіт - КП "Жилкомсервіс", - додав Дмитро Чубенко.

За його словами, йде слідство, продовжується збір та вивчення доказової бази.

Читайте також: Чиновник ЦНАПу «заробляв» до пів мільйона щомісяця на реєстрації нерухомості

Як повідомляв Укрінформ, посилаючись на дані "Харківського антикорупційного центру", 7 грудня 2020 року Жовтневий райсуд Харкова відмовив у задоволенні клопотання про взяття під варту директора Департаменту житлового господарства Харківської міськради, депутата міськради Романа Нехорошкова, підозрюваного у зловживаннях під час виконання робіт із підсвітки багатоповерхівок на центральних вулицях і проспектах міста, та відпустив його на поруки кількох депутатів міськради.

6 листопада 2020 року заступник директора Департаменту житлового господарства Харківської міськради Олександр Лемента отримав повідомлення про підозру у справі щодо розкрадання бюджетних коштів під час підсвітки багатоповерхивок у центрі Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-