На Дніпропетровщині будують дві нові траси

На Дніпропетровщині будують дві нові траси

Велике будівництво
Укрінформ
На Дніпропетровщині перейшли «за екватор» роботи на будівництві з нуля двох трас — об’їзду міста Дніпро та дороги Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка, яка прокладається в об’їзд населених пунктів Петриківської та Царичанської громад.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

«У регіоні будують дві нові дороги. Одну з них – в об’їзд обласного центру. Вона з’єднає трасу Н-08 із Південним мостом та розвантажить місто від транзиту», — зазначив голова ОДА Валентин Резніченко.

Траса Н-31 стане найкоротшим на оптимальним шляхом з Дніпра до Києва. Будівництво обох доріг входить до програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

На об’їзній дорозі в обхід Дніпра довжиною 7 км основні зусилля зосереджено на облаштуванні дворівневої розв’язки на перетині траси з дорогою до аеропорту. Очікувана навантаженість — 9,5 тис. автомобілів на добу. Роботи перебувають на завершальній стадії, на черзі — вкладання асфальту.

Тим часом на ділянці обходу Дніпра поблизу Південного моста будівельники роблять основу із земляного полотна та облаштовують дорожній одяг.

Читайте також: На Рівненщині оновили дорогу, що веде від кордону із Білоруссю на Хмельниччину

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський зазначав, що завдяки програмі «Велике будівництво» вдалося повернути 200 тисяч робочих місць з майже 350-400 тисяч, що було втрачено під час коронокризи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-