На Рівненщині оновили дорогу, що веде від кордону із Білоруссю на Хмельниччину

На Рівненщині оновили дорогу, що веде від кордону із Білоруссю на Хмельниччину

Велике будівництво
Укрінформ
Якісне асфальтне покриття, бар’єрне огородження та пластикова розмітка - саме так виглядає нині дорога, що з'єднує рівненське село Городище на кордоні з Білоруссю та місто Старокостянтинів на Хмельниччині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

«Осучаснили автошлях Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу Острога. Відтепер замість протяжних колійностей, глибоких ям та численних вибоїн тут з’явилось якісне щебенево-мастикове асфальтне полотно. Відремонтували дорогу в рамках президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво», - зазначили в адміністрації.

Автошлях проходить територією Рівненської і Хмельницької областей. Тож тепер дістатися до потрібного населеного пункту чи сусідньої області буде значно комфортніше і швидше. Дорога з'єднує село Городище на кордоні з Білоруссю та Старокостянтинів Хмельницької області.

Верхній шлях автодороги Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів вкритий якісним щебенево-мастиковим асфальтом. Окрім цього, тут встановили освітлення, металеве бар’єрне огородження та спеціальну дорожню розмітку.

«Роботи завершені на 100%. Дорога повністю на гарантії підрядника терміном 5 років. У разі виникнення недоліків по об’єкту, підрядник усуватиме їх власним коштом», - зазначив керівник САД у Рівненській області Олексій Востріков.

Як повідомляло агентство, цьогоріч у президентську програму «Велике будівництво» у Рівненській області потрапило 11 об’єктів. На реалізацію цих проєктів спрямують 160 млн грн з державного бюджету та майже 39 млн грн - з місцевих.

Читайте також: На Рівненщині завершився ремонт траси Устилуг-Луцьк-Рівне

Раніше повідомлялося, Президент Володимир Зеленський під час всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" 22 лютого повідомив, що в Україні у 2021 році буде побудовано та відновлено 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Національний проєкт "Велике будівництво" був ініційований Президентом Зеленським восени 2019 року. Мета проєкту – побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Фото: www.rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-