На Рівненщині завершився ремонт траси Устилуг-Луцьк-Рівне

На Рівненщині завершився ремонт траси Устилуг-Луцьк-Рівне

Велике будівництво
Укрінформ
Підрядники завершили основні будівельні роботи та пустили рух транспорту обома смугами на 6-кілометровій ділянці траси Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, відомої як «дорога на Луцьк».

Як передає Укрінформ, про це поідомив очільник Рівненської області Віталій Коваль у Фейсбуці.

«Якістю виконаних робіт задоволений. На об’єкті ще дороблюють дрібниці, але цілісно дорога виглядає відмінно. Облаштовані пішохідні доріжки і тротуари, 13 автобусних зупинок, 16 світлофорів, світлові опори та освітлення», - написав він.

Оновлення траси відбувається за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». На об’єкті зараз працюють над облаштуванням зупинок, узбіч, бар’єрного огородження, зазначила пресслужба ОДА.

«Це один із найбільших об’єктів «Великого будівництва» у 2021 році в області. І тут використано принципово новий підхід до будівництва доріг у Рівненській області. Покриття дуже якісне. Верхній шар – ЩМА (щебенево-мастиковий асфальтобетон) – довговічний і хороший для щеплення автомобілів з дорогою», - підкреслив Віталій Коваль.

Вартість ремонту дороги становила близько 450 млн грн.

Читайте також: На Львівщині ремонтують дорогу Мостиська - Самбір – Борислав

Як повідомляв Укрінформ, за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» будуть також відновлені дороги, що ведуть до міжнародних пунктів пропуску. У 2020 році було відремонтовано 150 км таких доріг, а за 2021-2022 роки планується охопити понад 600 км прикордонних маршрутів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-