Український флот від Болграда до Маріуполя водночас зі всією країною підняв Прапор

Український флот від Болграда до Маріуполя водночас зі всією країною підняв Прапор

Фото
Укрінформ
Сьогодні на кораблях, катерах, суднах, у військових частинах Військово-морських сил Збройних сил України, а також містах базування підрозділів флоту відбулось урочисте підняття Державного Прапора України.

У міжнародному аеропорту «Одеса» урочиста церемонія підняття прапора відбулась за участі керівництва флоту на чолі з командувачем ВМС України контр-адміралом Олексієм Неїжпапою, міського голови та представників Одеської міської ради, керівництва військ оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ, Повітряного командування «Південь» Повітряних сил ЗСУ, Військової академії (Одеса), Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області, Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України, а також керівництва та особового складу роти почесної варти Одеського гарнізону і військового оркестру.

На Одещині ВМС ЗС України провели урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора / Фото: ВМС ЗС України

“Сьогодні Військово-морські сили разом з українським народом відзначають одне з головних державних свят. У всіх місцях базування національного флоту, від Болграда до Маріуполя, водночас зі всією країною було піднято Державний Прапор України, адже це символ нашої єдності, честі, гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення”, - заявив Неїжпапа.

Читайте також: Над Києвом підняли найбільший прапор України

У 7 обласних центрах України, зокрема в Одесі встановлені флагштоки висотою від 30 до 100 метрів та підняті найбільші в областях прапори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-