На Київщині поліція викрила двох торговців зброєю

На Київщині поліція викрила двох торговців зброєю

Фото
Укрінформ
Оперативники карного розшуку спільно з працівниками слідчого управління поліції Київщини із залученням спецпризначенців за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури викрили торгівців зброєю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"До поліції надійшла інформація про те, що 40 та 50-річний мешканці Обухівщини зберігають зброю та боєприпаси без передбаченого законом дозволу. Під час санкціонованих обшуків в них вилучили 12 корпусів гранат, 20 запалів та 318 патронів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві водій погрожував зброєю, аби проїхати в перекриту через репетицію параду зону

За місцями проживання фігурантів правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили 12 гранат, 20 запалів, 318 патронів різного калібру, нунчаки, телефони, флеш-накопичувачі.

Чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: У Кропивницькому затримали одного з лідерів банди, яка збувала гранати й вибухівку

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігурантам про підозру за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці затримали чоловіка, колишнього міліціонера, який збував вогнепальну зброю та боєприпаси на території прифронтового Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-