У Миколаївській області завершується ремонт трас Н-11 та М-14

У Миколаївській області завершується ремонт трас Н-11 та М-14

Велике будівництво
Укрінформ
На Миколаївщині стартувала фінальна фаза ремонту траси Н-11 Дніпро - Миколаїв, який проводиться за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Також ремонтують 10 км дороги в обласному центрі.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Миколаївська ОДА у Фейсбуці.

«Від Миколаєва до Баштанської кільцевої розв’язки наразі влаштовано верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону обома смугами руху. Триває укладання фінального шару покриття у Дніпропетровському напрямку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Миколаївщині автодорогу Нечаяне-Очаків готують до здачі в експлуатацію

Водночас дорожники зміцнюють узбіччя вздовж цієї ділянки автошляху.

За даними пресслужби ОДА, на завершальному етапі також відновлення дорожнього полотна у самому Миколаєві - на тих вулицях, якими проходить міжнародна автодорога М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ. Протяжність ділянки ремонту в межах обласного центру – 10,5 кілометра.

«Наступний етап - нове покриття Варварівського та Інгульського мостів (у Миколаєві - ред.). Підрядна організація компанія "Автострада" розпочинає фінішне укладання асфальтобетону на мостовому переході через річку Інгул», - розповіли в ОДА.

Читайте також: На Київщині ремонтують вісім кілометрів траси Бориспіль – Маріуполь

На об'єкті цілодобово працюють близько 100 спеціалістів підрядника, залучено понад 50 одиниць техніки.

«Задля максимального комфорту та зручності городян і гостей міста на основних магістралях працюємо переважно вночі. Вдень асфальтуємо з'їзди та примикання», - зазначили в ОДА.

Читайте також: У межах «Великого будівництва» на Харківщині завершили ремонт мосту

Як повідомлялось, заступник керівника Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявляв, що одне з завдань президентської програми — до кінця 2023 року відбудувати всю мережу загальнодержавних доріг, тобто близько 20 тис. Кілометрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-