У межах «Великого будівництва» на Харківщині завершили ремонт мосту

У межах «Великого будівництва» на Харківщині завершили ремонт мосту

Фото, відео
Укрінформ
На виїзді з міста Чугуєва Харківської області завершили ремонт мосту в межах програми Президента «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Харківська ОДА.

«Роботи на штучній споруді км 2+852 дороги Н-26 «Чугуїв - Мілове» провели у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» швидко та якісно. На об’єкті не тільки замінили покриття, а й підсилили штучну споруду. Роботи на мостовій споруді тривали впродовж 5 місяців. Ремонт проведено дуже якісно та відповідно до термінів. Це один з прикладів, як треба працювати», - зазначив заступник голови ОДА Михайло Харнам, який ознайомився з результатами робіт на об'єкті.

Міст через річку Сіверський Донець розташований на виїзді з міста Чугуєва у напрямку селища Малинівки. Довжина штучної споруди - 108,94 п.м., рік побудови 1989-й - і відтоді вона капітально не ремонтувалася.

Наразі ремонті роботи завершено, триває введення мостової споруди в експлуатацію.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрія Алексєєва, кошторисна вартість робіт при проведенні торгів становила 33,5 млн грн, але підрядник виконав роботи за 30 млн, тим самим зекономивши понад 3 млн для держави.

«Тут був проведений поточний середній ремонт. Повністю замінені тротуарні блоки, відремонтовані пролітні конструкції, замінено покриття, перильне і бар’єрне огородження та встановлено автономне зовнішнє освітлення, яке буде сприяти безпеці на об'єкті», - пояснив Алексєєв.

За його словами, наразі у Службі автомобільних доріг у Харківській області нарощують темпи ремонтних робіт на штучних спорудах.

Читайте також: На Прикарпатті оновлюють чотири мости на Дорозі єдності

Як повідомляв Укрінформ, 10 серпня Служба автомобільних доріг у Харківській області заявила, що завершується ремонт моста через річку Сіверський Донець на виїзді з Чугуєва: залишилося нанести розмітку, влаштувати освітлення та прибрати будівельний майданчик.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-