На Прикарпатті оновлюють чотири мости на Дорозі єдності

На Прикарпатті оновлюють чотири мости на Дорозі єдності

Велике будівництво
Укрінформ
На Прикарпатті за президентською програмою «Велике будівництво» оновлюють чотири мости на Дорозі єдності М-30 Стрий - Ізварине.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області у Фейсбуці.

«За кошти з Державного бюджету в рамках Національного проєкту «Велике будівництво» триває капітальний ремонт а/д М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, котра ввійшла до Дороги єдності М-30 Стрий – Ізварине. На цій дорозі в межах Івано-Франківської області оновлюємо чотири мости. Таким чином повністю оновимо дорожню інфраструктуру на 16 км автомагістралі М-30 Стрий – Знам’янка», - повідомляє Служба автодоріг.

За їхньою інформацією, мости оновлюють на дорозі в селі Вербилівці, у місті Рогатин та в селі Пуків. Тут влаштовані перильні та бар’єрні огородження. На мосту в селі Лопушня, км 77+104, завершено всі основні роботи. Залишилося влаштувати перильне огородження.

На проїзній частині мостів дорожники планують влаштувати два шари асфальтобетону та нанести горизонтальну розмітку.

Читайте також: На Донеччині ремонтують дорогу Добропілля - Лиман

Проєкт «Велике будівництво» торік започаткував Президент Володимир Зеленський з метою масштабної розбудови якісної інфраструктури України. Основна задача проєкту в 2021 році — будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг, 74 шкіл, 54 дитсадків, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділень та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24 басейнів та 78 інших спортивних об’єктів та по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-