«Велике будівництво»: У Вінниці оновили хіміотерапевтичне відділення онкоцентру

«Велике будівництво»: У Вінниці оновили хіміотерапевтичне відділення онкоцентру

Фото
Укрінформ
У Вінниці відкрили оновлене хіміотерапевтичне відділення Подільського регіонального центру онкології, реконструйоване за програмою Президента «Велике будівництво». 

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

Зазначається, що в онкологічному центрі реконструювали хіміотерапевтичне відділення та устаткували його сучасним обладнанням. Відтепер до наявних 360 ліжок онкоцентру додалося сорок ліжок для амбулаторного лікування хворих з комфортними умовами для пацієнтів. Це пришвидшить темпи їхнього лікування та дозволить зменшити інвалідизацію населення.

Читайте також: На Вінниччині до Дня Незалежності відкриють п'ять об'єктів «Великого будівництва»

Тут обслуговуватимуться мешканці Вінниччини та сусідніх областей.

Зазначається, що на реконструкцію хімітерапевтичного корпусу надійшло 20 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку.

Загалом, на оновлення Подільського онкоцентру вдалося залучити 64 млн грн, із них 44 мільйони – це субвенція на соціально-економічний розвиток. За ці кошти для закладу було придбано лінійний прискорювач і комп’ютерний томограф.

У Вінниці оновили хіміотерапевтичне відділення онкоцентру / Фото: vin.gov.ua

Читайте також: У Запорізькій лікарні побудували вертолітний майданчик для транспортування хворих

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-