Ситуацію з COVID-спалахом у «Молодій гвардії» контролює МОЗ

Ситуацію з COVID-спалахом у «Молодій гвардії» контролює МОЗ

Укрінформ
Ситуація в Одесі у дитячому оздоровчому центрі «Молода гвардія», де у 42-х дітей і двох вихователів виявили захворювання на COVID-19, перебуває на контролі у Міністерства охорони здоров'я.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі МОЗ.

"Якщо стається якийсь спалах у регіоні, то є ті самі Центри контролю та профілактики хвороб, які працюють з цим кластером. Звісно, що Міністерство охорони здоров'я на центральному рівні також це все контролює. Тому це така спільна робота і регіону, і центрального органу також", - зазначили у пресслужбі міністерства.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі у дитячому оздоровчому центрі «Молода гвардія» було виявлено інфікування коронавірусом 42-х дітей і двох вихователів.

Як повідомив Укрінформу заступник гендириктора табору Василь Бездень, захворювання підтверджено лабораторно методом ПЛР.

Читайте також: Коронавірус у «Молодій гвардії»: два дитячі табори продовжують працювати

Закривати табір наразі не планують, адже тут відпочивають діти з усієї України, їм треба заздалегідь купувати квитки на проїзд. Проте деякі батьки самі приїжджають по дітей. «Сьогодні приїхали автівкою і забрали дочку батьки-медики з Івано-Франківська», - уточнив посадовець.

Діти почуваються задовільно, станом на ранок із тих, які перебувають в ізоляторі, температура є лише у п'ятьох.

Загалом у «Молодій гвардії» відпочиває близько 1200 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-