Вибух газу у Дніпрі: поліція вважає це самогубством жінки, що вбила чоловіка

Вибух газу у Дніпрі: поліція вважає це самогубством жінки, що вбила чоловіка

Укрінформ
Вибух газу, що стався 15 серпня в одній із квартир у місті Дніпро, поліцейські наразі вважають не наслідком нещасного випадку, а самогубством господині помешкання, яка перед цим вбила свого чоловіка.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Відповідно до результатів судово-медичного розтину смерть 55-річного чоловіка настала від проникаючого колото-різаного поранення грудини, а смерть 51-річної жінки - гострого отруєння оксидом вуглецю. Однією із версій подій є конфлікт між подружжям, в ході якого дружина нанесла ножове поранення чоловіку, від якого останній помер. Після чого жінка вирішила покінчити життя самогубством та відкрила газові конфорки, що призвело до вибуху", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині вибух газу вщент зруйнував житловий будинок

Відтак слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за фактом вибуху в будинку по вул. Шмідта, який раніше розслідувався як нещасний випадок. Відкрито три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 1 ст. 115 (з позначкою - самогубство) та ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня до поліції надійшло повідомлення про вибух газу в житловому приміщенні на першому поверсі двоповерхового будинку на вулиці Шмідта в Центральному районі м. Дніпро. Після вибуху в приміщенні однокімнатної квартири було виявлено загиблими подружню пару - 55-річного чоловіка та 51-річну жінку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-