На Закарпатті відремонтують 6 мостів на дорозі до кордону з ЄС

На Закарпатті відремонтують 6 мостів на дорозі до кордону з ЄС

Велике будівництво
Укрінформ
У Закарпатській області в рамках програми Президента «Велике будівництво» відновлять 35 км та 6 мостових переходів траси М-25 КПП «Соломоново» – Велика Добронь – Яноші, що веде до кордону з Угорщиною.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков у Фейсбуці.

«Тут знімають дорожній одяг, підсилюють основу, влаштовують шари асфальтобетону, ремонтують 6 мостових переходів та шляхопровід. На різних ділянках підрядна організація виконує певний етап з відновлення маршруту»,- написав Полосков.

Відновлена дорога забезпечить швидкий і зручний доступ до контрольно-пропускних пунктів «Соломоново» і «Косіно» на кордоні з Угорщиною.

Читайте також: На Одещині відремонтували ділянку дороги Вінниця – Велика Михайлівка

Як повідомляв Укрінформ, відновлення доріг у прикордонних зонах є частиною програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». За словами координатора програми, заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка, за 2021-2022 роки відремонтують 600 км доріг до контрольно-пропускних пунктів. Крім того, маршрут «Мале карпатське коло», який створюють за президентською програмою, з’єднає якісними дорогами прикордонні пункти й туристичні центри Львівщини, Закарпаття та Івано-Франківщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-