Аеропорт «Житомир» прийняв перший міжнародний рейс

Аеропорт «Житомир» прийняв перший міжнародний рейс

Фото
Укрінформ
Співробітники Держприкордонслужби здійснили перше оформлення літака, що прибув міжнародним рейсом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«В новоствореному міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Житомир» прикордонники здійснили перше оформлення літака, що прибув міжнародним рейсом. Першим літаком, що приземлився на летовищі, став літак загального призначення Рiper Рa-31-350 рейсом зі Сполучених штатів Америки з двома громадянами України на борту», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Пасажиропотік аеропорту «Бориспіль» цьогоріч зріс на 60%

Як зазначається, прикордонники забезпечили комфортний, швидкий контроль та безпечний перетин кордону.

В пресслужбі нагадали, що новий сучасний пункт пропуску через державний кордон в аеропорту «Житомир» був відкритий розпорядженням уряду від 30 червня цього року. Пункт пропуску для вантажного і пасажирського повітряного сполучення має постійний режим функціонування з цілодобовим режимом роботи.

Читайте також: В аеропорту «Київ» відкрили пункт COVID-вакцинації

Літак, який першим прилетів в Україну на житомирське міжнародне летовище, візьме участь у космічному фестивалі KOROLОV AVIA FEST 2021, що відбудеться цими вихідними у Житомирі.

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі 14-15 серпня проведуть авіаційний фестиваль KOROLОV AVIA FEST. 14 серпня на території Міжнародного аеропорту імені С. П. Корольова на гостей заходу чекатимуть виставка виробів легкої авіації, майстер-класи, виставка авіакосмічної та авіаційної техніки Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, а також експозиція рідкісних тематичних музейних експонатів Житомирського музею космонавтики імені С.П. Корольова, Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова та Поліського національного університету. Під час фесту можна буде побачити виступ чемпіонів України та світу парашутного клубу DZ BORO, показові виступи приватної авіації і динамічний показ (проліт) літаків Су-27 та Л-39.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-