На Львівщині відбулися дводенні поліцейські спецнавчання

На Львівщині відбулися дводенні поліцейські спецнавчання

Фото, відео
Укрінформ
У Львівській області відбулися спеціальні поліцейські навчання зі звільнення заручників, знешкодження вибухівки та затримання озброєних злочинців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Зазначається, що мета навчань - перевірка готовності поліцейських працювати в екстремальних ситуаціях, а також вдосконалення професійної підготовки правоохоронців.

“Протягом 10-11 серпня правоохоронці відпрацьовували дії під час проведення спеціальних поліцейських операцій, зокрема, знешкоджували вибухові пристрої, розкривали розбійні напади та вбивства, звільняли заручників, затримували озброєних злочинців, надавали домедичну допомогу потерпілим тощо”, - йдеться у повідомленні.

Участь у навчаннях взяли співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, відокремлених підрозділів, а також управління патрульної поліції Львівської області, військовослужбовці Національної гвардії, рятувальники та медики.

Спецнавчання поліції на Львівщині / Фото: npu.gov.ua

Начальник ГУ Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський наголосив, що більшість учасників навчань загалом показали достатній рівень підготовки, вміння взаємодіяти та приймати відповідні рішення.

Читайте також: Охорона ТЕЦ та відбиття нападу: у Києві проходять навчання тероборони

“Окремо хочу подякувати усім мешканцям Львова та області за те, що з розумінням ставились до певних несподіванок та незручностей“, - додав Шляховський.

Як повідомляв Укрінформ, поліція Києва провела навчання з виявлення підозрілих предметів біля адміністративних будівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-