Поліція провела навчання у Києві - шукала підозрілі предмети біля адмінбудівель

Поліція провела навчання у Києві - шукала підозрілі предмети біля адмінбудівель

Фото
Укрінформ
Поліція Києва провела навчання з виявлення підозрілих предметів біля адміністративних будівель.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"На прилеглій до Верховної Ради України території в умовах, максимально наближених до реальних, працівники різних підрозділів поліції Києва спільно зі співробітниками Управління державної охорони України відпрацювали алгоритм дій при виявленні підозрілих предметів", - ідеться у повідомленні.

Одна із задач навчань полягала в оперативному реагуванні пішого наряду поліцейських, які несуть службу в урядовому кварталі, на підозрілу річ.

«Друга легенда – до поліції Києва на спецлінію 102 надходить повідомлення про сумку, яку виявили біля адмінбудівлі. Патрульні огороджують територію навколо, ймовірно, небезпечного предмета. Після вибухотехніки, аби запобігти неконтрольованому вибуху, застосовують пристрій для радіоперешкод. Далі робота кінолога зі службовою собакою, які оглядають підозрілий предмет на наявність вибухових речовин. Наприкінці, за допомогою рентгенографічного комплексу ми перевіряємо вміст сумки, яку згодом поміщаємо у вибухозахисний контейнер для подальшого знищення», - повідомив заступник начальника управління вибухотехнічної служби Ігор Войцехівський.

«За результатами навчань усі підрозділи продемонстрували злагодженість дій та вміння швидко приймати рішення у нештатних ситуаціях», - запевнили у Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, 4 липня Служба безпеки України спільно з Посольством Держави Ізраїль в Україні провела антитерористичні навчання у Києві. Тренування відбулися у Печерському районі на базі Хоральної синагоги Бродського.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-