Заходи до 30-річчя незалежності України зібрали на одному сайті

Заходи до 30-річчя незалежності України зібрали на одному сайті

Карта
Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики створило Цифрову мапу подій до Дня незалежності України, що відображає заходи, які можна відвідати до 30-річчя незалежності у Києві та інших містах.

Як передає Укрінформ, мапу оприлюднено на сайті МКІП.

“Це національна єдина платформа, що висвітлюватиме події, присвячені 30-й річниці незалежності. Проєкт охоплює всі області України. На мапі кожна область має свою унікальну квітку-символ. В рамках відзначення незалежності України планується провести понад 300 заходів”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, на Цифровій мапі подій в інтерактивному форматі відображатиметься місце, час та дата подій з розгорнутою інформацією про саму подію. Мапа також містить зручний функціонал пошуку за локацією та датою і посилання на соціальні мережі та інші зовнішні ресурси.

Читайте також: 30 років Незалежності: Все більше європейці, все далі від Росії

Завдяки Цифровій мапі користувач матиме змогу переглянути всю інформацію про події в конкретному місці та зможе спланувати їх відвідування.

Як повідомляв Укрінформ, у межах відзначення 30-річчя незалежності України відбудуться святкові заходи по всій країні, що триватимуть з 22 до 24 серпня. Всі вони будуть об’єднані гаслом «Ти у мене єдина».

Зокрема, у Києві 23 серпня відбудеться установчий саміт ініціативи Президента України «Кримська платформа» та саміт перших леді та джентльменів «М’яка сила у новій реальності», ініційований дружиною Президента України Оленою Зеленською.

Читайте також: Кількість учасників саміту Кримської платформи зросла до 38

У День Незалежності України, 24 серпня, на центральній вулиці столиці відбудеться святковий парад Збройних сил України, що символізуватиме силу нашої незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-