На Херсонщині перекривали трасу через закриття школи

На Херсонщині перекривали трасу через закриття школи

Фото
Укрінформ
У Херсонській області жителі села Таврійське протестували проти закриття школи у цьому населеному пункті, перекривши зранку 10 серпня трасу Одеса – Мелітополь - Новоазовськ.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальниця відділу комунікації ГУ Нацполіції в Херсонській області Тетяна Скуба.

«Розпочалося перекриття о 8.12 і тривало до 9.35 біля села Киселівка – це траса Одеса – Мелітополь - Новоазовськ, за ініціативи мешканців села Таврійське – протестували проти закриття школи. На даний час рух відновлено», - сказала Скуба.

За її словами, люди ходили по пішохідному переходу і таким чином не пропускали автомобілі. В акції брали участь близько трьох десятків людей, забезпечували публічний порядок 15 поліцейських. Як зазначила Скуба, акція відбулася без інцидентів - її учасники періодично пропускали транспорт.

Як повідомляли місцеві ЗМІ, 2 серпня відбулась сесія Білoзерськoї селищнoї ради, під час якoї депутати ухвалили рішення прo пoниження ступеня Таврійськoї ЗOШ - у селі залишається лише пoчаткoва шкoла. Для учнів 5-9 класів обіцяють підвезення дo Правдинськoї ЗOШ. 

Читайте також: Медикам з Харківщини, які перекривали трасу, почали виплачувати зарплатні борги

Як заявляють у соцмережах активісти, акції будуть проводитися періодично, починаючи з 10 серпня до кінця бюджетного року.

Фото: Суспільне Херсон

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-