U-LEAD: у кожній українській громаді має бути ЦНАП або Дія Центр

U-LEAD: у кожній українській громаді має бути ЦНАП або Дія Центр

Децентралізація
Укрінформ
У кожній українській громаді має бути Центр надання адміністративних послуг або Дія Центр.

Про це директор Програми “U-LEAD з Європою” від Sida (Шведське агентство з питань співробітництва та розвитку) Сусанна Делланс сказала під час відеозв'язку на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Децентралізація».

"У більш як восьмистах громадах України є власний ЦНАП. Майбутній план ще амбіційніший... мета полягає в тому, щоб кожна громада мала власний ЦНАП або Дія Центр до 2024 року. Це ще більше покращить доступ населення до адміністративних послуг",- сказала вона.

Делланс також висловила сподівання на продовження співпраці з Україною для допомоги у відкритті ЦНАПів та Дія Центрів у громадах.

Також вона нагадала, що 484 Центри надання адміністративних послуг разом із 816 територіальними підрозділами, віддаленими робочими місцями адміністраторів та мобільними офісами створено у громадах України за підтримки напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми ЄС «U-LEAD з Європою».

Читайте також: U-LEAD: Інвестиційний паспорт є ключовим маркетинговим інструментом громади

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-