У Херсоні завершили спорудження частини шляхопроводу «ХБК-Таврійський»

У Херсоні завершили спорудження частини шляхопроводу «ХБК-Таврійський»

Велике будівництво
Укрінформ
У Херсоні на будівництві надважливого для регіону шляхопроводу «ХБК-Таврійський», яке проходить за програмою президента «Велике будівництво», завершені роботи з бетонування прогонової будови Е1Р.

Таким чином було пройдено ключовий етап у будівництві всього комплексу мостового переходу, повідомляє пресслужба Херсонської ОДА, передає Укрінформ.

"У ніч з 26 на 27 липня будівельники використали 955 кубометрів бетону для будівництва несучої конструкції мостової споруди", - повідомили в обласній адміністрації.

Шляхопровід «ХБК - Таврійський» - один з найважливіших інфраструктурних об'єктів для області. Його будівництво в Херсоні розпочалося ще в 2012 році, але згодом було зупинено. При цьому на його будівництво раніше вже було витрачено 200 млн гривень. Роботи на шляхопроводі було поновлено лише завдяки програмі «Велике будівництво».

Будівництво першої черги шляхопроводу «ХБК - Таврійський» планується завершити до Дня Незалежності України.

Читайте також: Укравтодор ремонтує шлях на Канів за технологією «укочуваний бетон»

Як повідомлялося, всього в 2021 році в Україні має бути побудовано і відремонтовано 150 мостів і штучних споруд. Про це раніше заявляв заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-