Укравтодор ремонтує шлях на Канів за технологією «укочуваний бетон»

Укравтодор ремонтує шлях на Канів за технологією «укочуваний бетон»

Велике будівництво
Укрінформ
У Київській області за програмою президента «Велике будівництво» проводиться ремонт дороги Р-09 Миронівка – Канів за технологією «укочуваний бетон».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укравтодор у Фейсбуці.

Наразі ремонт ведеться поблизу Миронівки. На 14 км маршруту до Канева буде повністю бетонна основа.

«Майже 5 км дороги наразі вже з бетонною основою. Попередньо, під бетон, був укладений геотекстильний матеріал та влаштовується перший шар асфальтобетону. Після чого буде фінішний, верхній шар покриття», - розповіли в Укравтодорі.

Паралельно ведуться роботи на ділянці біля села Маслівка. Тут дорогу розширили до 8 метрів, облаштували водовідведення, комунікації та уклали нижній шар асфальтобетону. Також будуть облаштовані тротуари, автобусні зупинки, нові дорожні знаки та розмітка.

Невдовзі розпочнуться ремонтні роботи на черговій ділянці дороги. Цього року в Київській області планують відремонтувати 19 км дороги Миронівка – Канів.

Читайте також: Укравтодор показав, за якими технологіями будують дорогу до Одеського порту

Координатор «Великого будівництва», заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко раніше повідомляв, що на трасі Київ – Бориспіль завершили ремонт правого проїзду. Повністю відремонтовану дорогу відкриють вже наприкінці серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-