Разумков 28-30 липня відвідає Миколаївщину та Одещину з робочою поїздкою

Разумков 28-30 липня відвідає Миколаївщину та Одещину з робочою поїздкою

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков упродовж 28-30 липня перебуватиме з робочою поїздкою у Миколаївській та Одеській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Апарату ВР.

Зазначається, що 28 липня Разумков у Миколаєві відвідає завод “Екватор”, Миколаївську астрономічну обсерваторію та ознайомиться із виробничими потужностями одного з найбільших українських сільськогосподарських виробників та експортерів - ТОВ СП “Нібулон”.

Крім того, на Одещині Голова Верховної Ради відвідає "Морський торговельний порт Південний" та Балтську міську територіальну громаду, де ознайомиться з сучасним станом розвитку громади та досвідом залучення інвестицій, а також підтримки малого та середнього бізнесу. В Одесі спікер ознайомиться з роботою товариства з додатковою відповідальністю "IнтерХiм" та діяльністю військово-медичного клінічного центру Південного регіону.

Читайте також: Разумков розповів про поправки до законопроєкту про деолігархізацію

Голова парламенту також візьме участь в Українському муніципальному форумі та зустрінеться із генеральним секретарем Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреасом Кіфером.

Як повідомлялося, п‘ята сесія Верховної Ради розпочалася 2 лютого, а завершилась 23 липня 2021 року. Планується, що шоста сесія парламенту дев’ятого скликання розпочнеться 7 вересня 2021 року, а завершиться 21 січня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-