Виставили на продаж частину Золочівського замку на Львівщині

Виставили на продаж частину Золочівського замку на Львівщині

Укрінформ
Відбудований равелін біля головного входу до Золочівського замку виставили на продаж за 400 тис. доларів. Споруда, яка є частиною замкового комплексу, перебуває у приватних руках.

Як повідомляє Zaxid.net, оголошення про продаж равеліну, в якому розташовується ресторан під однойменною назвою, з’явилось в інтернеті в середині квітня і досі є чинним, передає Укрінформ. 

Львівська агенція нерухомості Sitalo Real Estate, яка розмістила оголошення, вказує вартість споруди – 400 тис. доларів (близько 11 млн грн за поточним курсом).

Згідно з описом, загальна площа будівлі становить 454 м2, з них зала ресторану – 203,5 м2, решта це кухня, підвальні та інші приміщення. Равелін розташований на комунальній земельній ділянці площею 0,15 га, яка, як йдеться в оголошенні, перебуває в оренді.

У Sitalo Real Estate підтвердили, що продається саме будівля равеліну, а не ресторан як бізнес.

Читайте також: Жовква - ідеальне місто-фортеця: цикл «Фортеці України»

Один із власників ресторану, житель Золочева Іван Мартинишин повідомив, що будівлю із закладом харчування продають, оскільки останнім часом цей бізнес не дає бажаних прибутків.

Золочівський замок збудований у першій третині XVII ст. як оборонна фортеця. Равелін замку слугував для укріплення головних воріт. Він був зруйнований ще у ХVIII ст. і відбудований у 2003-2007 рр.

Фото: Sitalo Real Estate LVIV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-