У Хмельницькій ОДА заперечують слова Ляшка про непрацюючі пункти вакцинації

У Хмельницькій ОДА заперечують слова Ляшка про непрацюючі пункти вакцинації

Укрінформ
У Хмельницькій ОДА заперечують оприлюднену міністром охорони здоров’я інформацію, що із 80 пунктів вакцинації в області наразі працюють лише 28.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.Поділля.

«З чого взята такі інформація, на підставі чого це зроблено мені важко сказати. Але ми сьогодні будемо цим питанням займатися. Звідки у міністра взялася така інформація? Наразі всі пункти працюють і забезпечені вакциною. Хочу зазначити, що як працюють пункти – це вже ідеологія керівників ПМСД (центрів первинної медико-санітарної допомоги – ред.), задача департаменту охорони здоров’я – навчити фахівців як правильно проводити щеплення тією чи іншою вакциною і забезпечити їх препаратами», - зазначив директор департаменту охорони здоров'я ОДА Олександр Завроцький.

Читайте також: Ляшко прогнозує 10 мільйонів доз COVID-вакцин до початку наступного тижня

За його словами, від жителів області не надходять скарги про те, що в пункті чи у центрі вакцинації комусь відмовляють у щепленні.

Наразі в пунктах вакцинації Хмельниччини проводять щеплення вакцинами Coronavac та AstraZeneca.

Як повідомляв Укрінформ, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко напередодні заявив, що близько 40% розгорнутих в Україні пунктів масової вакцинації досі не працюють.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-