На Полтавщині рятувальники підключили електрику до складу із вакцинами

На Полтавщині рятувальники підключили електрику до складу із вакцинами

Укрінформ
У Полтавській області рятувальники забезпечили безперебійне електропостачання медичного складу, у якому зберігаються вакцини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«21 липня о 19:24 до Служби порятунку «101» зателефонували працівники центру первинної медико-санітарної допомоги Решетилівської міської ради, що у м. Решетилівка, та повідомили про те, що сталося аварійне відключення електропостачання», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: В Україні не працюють 40% створених пунктів щеплень проти коронавірусу - Ляшко

Також лікарі зазначили, що у складі зберігаються лікарські засоби, в тому числі і вакцина від коронавірусу, яку необхідно зберігати за наднизьких температур.

Зазначається, що рятувальники приїхали за місцем виклику та підключили переносну електростанцію для забезпечення безперебійного електропостачання складу.

Читайте також: У центральній лікарні Києва первинні тести виявили шість випадків штаму Delta

«О 20:40 працівники аварійної бригади АТ«Полтаваобленерго» електропостачання відновили повністю», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 16 липня у Калуському районі Івано-Франківської області рятувальники надали допомогу п’ятьом туристам, які через підтоплення місцевості не могли повернутися додому.

Фото: ДСНС України у Полтавській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-