На Донеччині ремонтують автодорогу Знам’янка – Ізварине

На Донеччині ремонтують автодорогу Знам’янка – Ізварине

Велике будівництво
Укрінформ
На Донеччині за програмою Президента «Велике будівництво» ремонтують автомобільну дорогу М-30 Знам’янка – Луганськ – Ізварине. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Донецької обласної держадміністрації.

Зазначається, що важливість цього об'єкта полягає в тому, що він входить до маршруту, що з'єднує Захід і Схід України. За словами начальника будівельної ділянки Віталія Щербакова, зараз на даному об'єкті виконуються роботи по фрезеруванню старого дорожнього одягу, глибиною 10 см, також викорчовуються чагарники.

«Ми укладаємо основу дорожнього одягу з органо-мінеральної суміші, а наступним етапом – вирівнюючий шар покриття з гарячого цільного крупнозернистого асфальтобетону. По завершенню влаштуємо верхній шар покриття з ЩМА-20. У подальших планах - облаштування автобусних зупинок, посадкових майданчиків, встановлення дорожніх знаків, бар'єрного огородження і нанесення дорожньої розмітки», - розповів Щербаков.

Також проєктом передбачено: улаштування водовідводу з проїзної частини; досипання узбіччя; досипання укосів насипу; укріплення узбіччя кам’яним матеріалом. Термін закінчення цих ремонтних робіт – 20 серпня 2021 року.

Читайте також: Укравтодор показав, за якими технологіями будують дорогу до Одеського порту

Як повідомляв Укрінформ, програмою «Велике будівництво» заплановано ремонт 6,5 тис. км доріг до кінця 2021 року. Крім того, цьогоріч у межах програми буде завершено будівництво, ремонт і реконструкцію близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-