На Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах

На Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах

Відео
Укрінформ
У Львівській області поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні двох убивств.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Львівської області.

"Раніше судимий 23-річний мешканець Львівської області причетний до вбивства двох жителів міста Стрий, які сталися 5 та 17 липня. В обох випадках на тілах жертв були виявлені по два вогнепальні поранення", - йдеться у повідомленні.

У поліції поінформували, що 17 липня після опівночі надійшло повідомлення про те, що на вулиці Виговського у місті Стрий виявлене тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. Правоохоронці встановили особу загиблого - ним виявився 43-річний мешканець райцентру. На тілі експерти виявили два вогнепальні поранення у ділянці грудей.

На території Львівської області було введено спеціальну поліцейську операцію.

"Під час відпрацювання території міста Стрий поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який зупинив рейсовий автобус та поїхав у напрямку Сколе. Зважаючи на те, що розшукуваний може бути озброєний, аби не піддавати ризику життя та здоров’я громадян, було прийняте рішення під правдоподібним приводом зупинити автобус за межами міста та перевірити пасажира. У сумці, яку мав з собою чоловік, правоохоронці виявили обріз рушниці та патрони", - розповів очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Підозрюваного, 23-річного мешканця Львівської області, затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також: У Харкові затримали 22-річного підозрюваного у вбивстві молодої пари

Установлено, що він також причетний до вбивства 40-річного мешканця міста Стрий, яке сталось 5 липня. Тоді причиною смерті теж стали два вогнепальних поранення.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція передбачає позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Досудове розслідування триває, призначені експертизи.

Фото: lv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-