На Житомирщині реконструювали приймальне відділення лікарні

На Житомирщині реконструювали приймальне відділення лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
У Станишівці за програмою Президента «Велике будівництво» реконструювали приймальне відділення Житомирської багатопрофільної опорної лікарні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Сьогодні ми відкриваємо вже п’яте оновлене приймальне відділення. Цього разу в одному із найважливіших медичних закладів області – Житомирській багатопрофільній опорній лікарні, що у Станишівці», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лікарня є одним із 10 опорних закладів охорони здоров’я області, яка обслуговує понад 150 тис. жителів територіальних громад Житомирського району та прилеглих населених пунктів.

Під час реконструкції у відділенні облаштували приймально-сортувальну і загальну медичну зони, діагностичний, приймальний та адміністративний блоки.

Окрім того, там з’явилася реанімаційна палата на 6 ліжок, а також встановили сучасний комп’ютерний томограф, апарат УЗД, ендоскопічне та лабораторне обладнання.

Читайте також: На Запоріжжі завершили ремонт ділянки дороги Н-23

На реконструкцію відділення спрямували майже 9 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко сказав, що протягом 2021 року в Україні буде реконструйовано 177 приймальних відділень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-