На Запоріжжі завершили ремонт ділянки дороги Н-23

На Запоріжжі завершили ремонт ділянки дороги Н-23

Велике будівництво
Укрінформ
Десятикілометрову ділянку траси Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя від межі з Дніпропетровською областю до Запоріжжя повністю вкрили новим дорожнім покриттям.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці Служба автодоріг у Запорізькій області.

Зазначається, що ремонт траси в області стартував на початку березня. Крім влаштування дорожнього покриття, підрядники вже облаштували перехрестя, встановили бордюри та дорожні знаки.

«Наразі на автодорозі завершують нанесення дорожньої розмітки. За проєктом поточного середнього ремонту, на всій протяжності дороги (в межах Запорізької області) наноситься розмітка холодним пластиком», - ідеться в пості.

Після завершення цих робіт згадану ділянку автодороги Н-23 (км 272+849 - 282+880) буде введено в експлуатацію, додали в обласній Службі автодоріг.

Читайте також: На Хмельниччині за два роки запустять 41 сонячну електростанцію

Як повідомляв Укрінформ, координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко у березні заявив, що за президентською програмою буде відновлено всю мережу державних автодоріг. Таким чином, понад 20 тис. км доріг між містами відбудують до кінця 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-