На Буковині розпочали ремонт 30 км дороги міжнародного значення М-19

На Буковині розпочали ремонт 30 км дороги міжнародного значення М-19

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента "Велике будівництво" у Чернівецькій області стартував поточний середній ремонт трьох ділянок траси міжнародного значення М-19, загальною протяжністю у 30 кілометрів.

Про це у Фейсбуці повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, передає Укрінформ.

"У фокусі «Великого будівництва» - 30 кілометрів траси М-19. На Буковині стартували роботи з відновлення дороги М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Відремонтуємо три ділянки", - йдеться у повідомленні.

На сьогодні дорожники почали поточний середній ремонт траси у Мамаївській тергромаді. Поступово дорожня техніка буде рухатися до міста Кіцмань.

Читайте також: На Запоріжжі завершили ремонт ділянки дороги Н-23

"Шляховики зрізають зруйнований шар асфальтобетонного покриття, аби потім влаштувати укріплену основу дорожнього одягу та 2 шари асфальтобетону", - додали у Службі автодоріг області.

На ділянках, які ремонтуються, організовано реверсний рух.

У Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області зазначають, що ця дорога є однією з пріоритетних для регіону. Торік у Чернівецькій області відремонтували 9 кілометрів траси М-19.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що цьогоріч в Україні заплановано збудувати й оновити 6 500 км доріг та 245 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-