У Центрах вакцинації почали робити щеплення препаратом Pfizer

У Центрах вакцинації почали робити щеплення препаратом Pfizer

Укрінформ
Чернігів став першим українським містом, де в Центрах вакцинації почали використовувати препарат виробництва Pfizer/BioNTech.

Про це написав у Facebook директор Чернігівської міської лікарні №2 Владислав Кухар, передає Укрінформ.

"Ось і пройшов перший день вакцинації вакциною Pfizer, сьогодні Чернігів став першим містом в Україні, в якому проводили щеплення вакциною Pfizer в пунктах масової вакцинації", - повідомив він.

Читайте також: Щеплені CoronaVac зможуть отримати міжнародне свідоцтво – Ляшко

За його словами, в суботу щеплення отримали 1300 осіб, з них лише 194 захотіли зробити щеплення вакциною CoronaVac.

"З цієї статистики ми бачимо жителі нашого міста більше довіряють вакцині Pfizer. Зауважу, що в минулі вихідні пункт масової вакцинації робив близько 400 щеплень в день вакциною CoronaVac. Уже завтра робота продовжиться з новими силами, і ми поінформуємо Вас за результатами проведення завтрашнього дня", - додав Кухар.

Читайте також: У Харкові збільшили до п’яти кількість центрів масової COVID-вакцинації

Він нагадав, що у неділю, 11 липня, в торговельних центрах Чернігова з 10:00 до 16:00 працюватимуть пункти вакцинації, де всі охочі зможуть зробити щеплення від коронавірусної інфекції вакциною Pfizer.

Як раніше повідомляло агентство, від початку вакцинальної кампанії отримали 1 дозу – 2 277 226 осіб, повністю імунізовані та отримали 2 дози – 1 143 442 особи (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 3 420 668 щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-