На Закарпатті відремонтують 134 кілометри траси Київ – Чоп

На Закарпатті відремонтують 134 кілометри траси Київ – Чоп

Велике будівництво
Укрінформ
У Закарпатській області за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» буде відновлено 134 кілометри дороги міжнародного значення М-06 Київ - Чоп.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

«Цей маршрут є стратегічно важливим для нашого краю, адже він веде до двох країн Європи - Угорщини та Словаччини», - зазначив Полосков.

За даними Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, трафік на цій трасі сягає від 6 тис. до 16,5 тис. автомобілів за добу.

Наразі роботи тривають у селі Сюрте, де будівельники впорядковують узбіччя та облаштовують з'їзди на об’єкти дорожньої інфраструктури. До цього виконали капітальний та поточний ремонт на окремих ділянках. А на черзі - відновлення дороги від Тийглашу до КПП «Тиса».

Читайте також: На Закарпатті оновлять 53 кілометри траси Перечин-Свалява

Востаннє повноцінні ремонтні роботи на цій трасі виконувалися у 2000-х роках. Після цього - лише ямковий ремонт, додав очільник ОДА.

Як раніше повідомив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко, цього року в Україні буде відновлено та збудовано 6 500 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-